Authentieke bedrijfsreportages - day in the life | Reportagefotografie | Brakel

© 2019 Fotografie Lieselotte Reynvoet | info@lieselottereynvoet.be | algemene voorwaardenprivacy

Over mij

Als ik één foto mag kiezen die mij typeert, dan is het deze! 

Een combinatie van de natuur, verbondenheid tussen mensen en lekker eten en drinken!

Het is waar ik van hou, wat mij telkens opnieuw inspireert, waar ik naar op zoek ga en wat je heel vaak terugvindt in mijn foto's. 

Deze foto toont ook mijn voorkeur voor spontane fotografie, voor échte verhalen en échte momenten. Ik hou van pure foto's die een sfeer of een gevoel oproepen, een authentiek verhaal vertellen, een herinnering delen. Sprekende foto's die weergeven waar het om draait!

Als kind kon ik intens genieten van de zonsopgang boven de velden wanneer ik naar school fietste: “mama, daar zou je moeten kunnen een foto van nemen!”. Mijn verwondering voor de natuur en de fotografiekriebels zijn gebleven. Nog steeds vind je mij regelmatig langs de kant van de weg om een mooi uitzicht te fotograferen :-).

Als pedagoge ging ik een 10-tal jaar aan de slag met (vaak kwetsbare) groepen. De kracht in de verhalen van mensen en de verbondenheid tussen mensen raakten mijn telkens weer. Mijn nieuwsgierigheid naar échte verhalen en mijn liefde voor échte momenten werd er alleen maar groter door!

Als fotografe kon ik doorheen mijn opleiding, stage en veel oefening en diverse workshops (bedrijfsfotografie, day-in-the-life reportages, foodfotografie, portretfotografie, studiofotografie, eventfotografie, …) ontdekken dat ik het allerliefst op zoek ga naar de schoonheid in alledaagse momenten.

In een authentieke bedrijfsreportage de kracht van een bedrijfsverhaal in de verf zetten of in een day-in-the-life reportage het gevoel van het moment vatten: daar kan ik enorm van genieten! Een natuurlijke omgeving, de belichting van het moment en de altijd andere combinatie van kleuren dagen mij uit om elke keer het beste van mijzelf te geven. 

 

Ik kijk ernaar uit om jouw echt verhaal of echt moment in beelden te vatten!

 

Heel graag tot binnenkort!

Lieselotte