Hey!

Ik ben Lieselotte, van kleinsaf gefascineerd door fotografie en gedreven door echte momenten en echte verhalen.

Ik hou van de schoonheid in het alledaagse. Ik hou van puurheid en authenticiteit. Ik hou van de essentie. Ik hou van vrijheid en van afwisseling. Ik hou van de natuur en lekker eten en drinken. Ik hou van de zon. Ik hou van mensen. Ik hou van echte verhalen en echte momenten. Ik hou ervan om samen te werken met gedreven, gepassioneerde ondernemers. Ondernemers die een verhaal te vertellen hebben. Ondernemers die een missie in de wereld zetten. Ik hou ervan om mensen te verbinden in alledaagse momenten.

Ik was niet altijd fotograaf (hoewel, wel altijd op zoek naar mooie beelden en verhalen 😉). Ik werkte 10 jaar als sociaal agoog met groepen mensen, vaak kwetsbare gezinnen. Ik ontdekte onder andere de enorme kracht van kwetsbaarheid. Ik was geboeid door hun krachtige verhalen. Ik leerde de kunst van het coachen en van het leiding geven. Mensen zien groeien, maakt mij gelukkig.

Als reportage- en branding fotograaf kan ik 2 werelden samenbrengen. Ik kan even stilstaan om het geheel te overschouwen om vervolgens in te zoomen op de essentie. Ik kan mijn fotografiekwaliteiten aanwenden om een mooi beeld om te zetten in een sprekende foto. Tegelijk kan ik ondernemers helpen groeien door hun unieke kracht in de verf te zetten, door hun missie te vertalen in een sprekend, beeldend verhaal. Als coach in het leiden en adviseren van organisaties help ik jullie graag verder bij het helder krijgen van jullie verhaal.

Ik kan gezinnen laten genieten van dagdagelijkse momenten terwijl ik hun kleine grote momenten vertaal in herinneringen. 

Ik geniet ervan met volle teugen!

Werken wij binnenkort samen? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Lieselotte

Authentieke bedrijfsreportages - day in the life | Reportagefotografie | Brakel

© 2019 Fotografie Lieselotte Reynvoet | info@lieselottereynvoet.be | algemene voorwaardenprivacy