Authentieke bedrijfsreportages - day in the life | Reportagefotografie | Brakel

© 2019 Fotografie Lieselotte Reynvoet | info@lieselottereynvoet.be | algemene voorwaardenprivacy

Elke onderneming, bedrijf, organisatie heeft een uniek verhaal. Dat verhaal wil ik heel graag samen met jou in de verf zetten via visuele storytelling. Krachtige beelden van #echteverhalen raken klanten en tonen hen de ziel van jouw bedrijf, jouw talenten en jouw passie, zodat ze in één blik weten waar jij het verschil maakt!

Hoe gaan we te werk?

We gaan samen op zoek naar datgene wat jouw verhaal uniek maakt en hoe we dat het best in beeld kunnen brengen. We plannen een reportage op jouw locatie. Tijdens de reportage staan spontaniteit en sfeer centraal. Poseren hoeft niet, enkel jezelf zijn en doen waar je goed in bent! Intussen schiet ik die beelden die de sfeer en authenticiteit van jouw zaak weergeven.

Wat kan je verwachten?

Een beeldend en authentiek verhaal dat jouw bedrijfscommunicatie kracht bij zet! Foto’s voor sociale media, website, banners, folders, brochures, uitnodigingen, uithangbordjes, relatiegeschenken, …

Om jouw verhaal volledig in beeld te brengen, is een reportage vanaf 2u aan te raden. Heb je slechts enkele rake beelden nodig naar aanleiding van een evenement of voor een nieuwe folder, dan zijn ook kortere formules mogelijk. Na de reportage zorg ik voor een professionele afwerking van de beelden en bezorg ik jou een selectie digitale beelden. Het aantal beelden hangt af van de duur van de reportage.

Een uitnodiging, folder, brochure, presentatie, banner, … met gepersonaliseerde foto’s nodig?

Laat mij weten wat je in gedachten hebt en we bekijken samen de mogelijkheden!